Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 18:39 - Венера в Скорпион - според астролозите
Автор: ard Категория: Лични дневници   
Прочетен: 724 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 09.11.2017 02:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Не разбирам от астрология, но е сложно да имаш Венера в Скорпион, според      написаното от астролозите :)


image
                "Раждането на Венера" Сандро Ботичели, галерия Уфици, град Флоренция


ВЕНЕРА В СКОРПИОН

Планетата на любовта и хармонията се намира в знак, характеризиращ се с най-голяма интензивност и наситеност на чувствата. За родените с това разположение не съществуват полутонове, що се отнася до любовта и отношенията им с партньора. Те или обичат с цялото си сърце, или страстно ненавиждат от дън душа. Често партньорът им може да изпита върху себе си целия им диапазон от диаметрално противоположни чувства. При това те могат много бързо да се обръщат от едно чувство към друго. Например, сутринта могат много да обичат партньора си, а вечерта да не могат да го гледат. Всичко зависи от това, какво се е случило през деня. Изобщо жилото на Скорпиона ще бъде употребявано най-вече в любовната и сексуалната сфера, която се намира под управлението на Венера. За тях е много трудно да простят или да забравят. Ако веднъж любовта им е отхвърлена или предадена, те могат много лесно да я превърнат в омраза.

Те до такава степен се впускат със огромна страст във всяка връзка, че силната им емоционалност може да предизвика редица проблеми. Преди всичко трудности във връзката възникват заради пословичната им ревност. В Скорпион, Венера се намира във възможно най-ревнивата си фаза. Рядко изразяват това, което мислят, но цялата им емоционална натура ври и кипи вътрешно при мисълта, че връзката им може да е застрашена от съществуването на трети човек. Венера в Скорпион, може да бъде много предана и вярна, когато обича, но може да се превърне и в сериозен противник, ако ревността и бъде сериозно предизвикана. Дори и сравнително най-невинните жестове на флирт могат да бъдат изтълкувани като заплаха. Тогава хората с това разположение веднага заемат бойна позиция. Те би трябвало да го осъзнаят, тъй като необозданата им ревност може да разруши връзката. Колкото и иронично да звучи, именно прекалено голямата им страст, с която те се хвърлят към партньора си, може да убие връзката в зародиш, или да я ликвидира чрез пословична ревност. Затова родените с това разположение би трябвало да възпитават в себе си умереност и постоянство на чувствата. Ревността им задължително трябва да бъде държана под строг контрол.

Родените с Венера в Скорпион по принцип поставят много високи изисквания към партньорите си. Те стриктно изискват от тях изпълнение на всички задължения във връзката. Това включва естествено и секса, на който те отдават доста голямо значение.

Венера в Скорпион са привлечени от партньори, около които витае атмосферата на загадъчност и тайнственост. Не им е интересно да общуват с хора, които са предсказуеми в поведението си. Привличат ги личности с Плутонова окраска – те излъчват сила и мощ или пък са свързани с някакъв таен, дори престъпен бизнес. Други са привлечени от партньор, притежаващ духовност, езотеричност и мистерийност - качества, които обикновено не са ценени особено високо от останалите знаци. Венера в Скорпион може да приеме даже партньор с определени недъзи - например без крак, без ръка, алкохолик или наркоман. Те съумяват да видят в него качества, които останалите не забелязват. При всички случаи обаче, те изискват от партньора си много. Техните собствени нужди и потребности във всички случаи трябва да бъдат удоволетворени.

Някои представители на това разположение имат засилен интерес към окултното или към религията. Някои от тях приемат монашески сан. Така те заменят плътската любов с по-висш тип любов и тотално и се посвещават. Голяма част от тези хора могат да останат предани само на един-единствен партньор. В замяна, те естествено изискват и от него тотална преданост и вярност. Ако родените с това разположение обаче още не са отработили чувствената си природа, за тях сексът може да се превърне в спорт, който тренира силата, могъществото и привлекателността им. Броят на съблазнените партньори може да се превърне в индикатор за успеха им в тази област.

В крайна сметка и едните, и другите се учат на самоконтрол в сексуалната сфера. И двете групи изпадат в силна зависимост от сексуалния си нагон. Едните му се отдават напълно, докато другите са в състояние да го контролират. Истинската причина, поради която хората се раждат с това разположение, е кармична. В предишни животи те са използвали по неправилен начин съзидателните си сили. Затова сега отново им се налага да се борят и да се справят със страстите, желанията си, изблиците си, силните си увлечения и пристрастявания, сексуалния си нагон и т.н. По този начин те превъзпитават плътската си природа и достигат трансформация в тази област.

Това, което в никакъв случай не може да се отрича на родените с това разположение, е изключителната им сексапилност. Често те буквално обръщат погледите на хората по улиците. Венера в Скорпион има магнетично сексуално излъчване, което не може да остане незабелязано от другите. Във финансово отношение, това също е отлично разположение, тъй като надарява родените с него с голям бизнес потенциал и изключителна интуиция за капиталовложения. За тях солидната банкова сметка е от голямо значение, тъй като им дава чувство за сигурност и увереност. Тези хора имат голям талант да печелят много пари... а също така и да ги харчат!

Жените с Венера в Скорпион са много емоционални, крайно чувствителни и много, много екзалтирани. Емоционалността им е изострена, независимо дали се отнася до човек, работа или пари. Чувствата им се изразяват с голяма интензивност. Ако страстта напусне живота им те имат чувството, че са мъртви. Имат нуждата да изпитват увлечение към онова, което вършат. Така е и във връзките им. Задоволени са само, когато във връзката има страст, интензивна размяна на чувства….но според техните разбирания. Те често са изключително потайни, неконвенционални, ревниви и властни, така че партньорът им не разбира лесно за какво става дума. Държат много на сигурността си - ако им се стори, че има вероятност човекът до тях да си отиде или да се оттегли, те се чувстват така, сякаш съществуването им е застрашено. Дамите с Венера в Скорпион имат подчертана сексуална сила и привлекателност, на която държат и която разбира се използват, когато искат някого за партньор, но трябва много да внимават, защото са силно манипулативни, а това в края на краищата е бумеранг, който рано или късно се връща при тях самите.

Със съкращения

източник: http://www.haskovo.net/news/144764/Venera---izkusitelkata--omaynicata--boginyata-na-lyubovta.-Kak-vliyae-na-vseki-ot-nas

Гласувай:
8
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Поздрав!
08.11.2017 20:17
Не вярвам в астрологията... :)
цитирай
2. born - Ако поемем дозата сексистки няма ли ...
08.11.2017 20:29
Ако поемем дозата сексистки няма ли да е по-точно да се изрази "Скорпион във Венера" или почнахме да обръщаме резбата ?
цитирай
3. ard - :)
09.11.2017 02:22
mt46 написа:
Не вярвам в астрологията... :)


И аз не вярвам, но пък се забавлявам като чета подобни неща.
Дава се наготово възможно обяснение за чудатостите и страностите у някои индивиди :)
цитирай
4. ard - :)
09.11.2017 02:25
born написа:
Ако поемем дозата сексистки няма ли да е по-точно да се изрази "Скорпион във Венера" или почнахме да обръщаме резбата ?


Не зная, за астролозите всичко е възможно.
След време може да прочетем и за нещо подобно и ще има хора, които ще повярват и на това.

цитирай
5. germantiger - ИНТЕРЕСНО ЧЕТИВО, позасмях се
09.11.2017 09:51
Зодиакалния ми знак е Рак, но току-що установих, че съм Венера в Скорпион :)

Все едно четях това за себе си, с тази разлика, че религия и монашество никога не са ме привличали, езотерика също, и бизнес, пари никога не са ме занимавали.

Всичко друго в огромна степен обаче се отнася за мен, въпреки, че съм Рак.

Автора бърка секс с духовна любов както я е нарекъл - секса може да се случва между двама влюбени и както знаем това е великолепно, но когато няма задушевна любов, то тогава просто не е любов. Сщо така автора пише, че духовната любов е по-висша - не, несравними или трудно сравними са, това е все едно да кажеш, че желязото е по-висше желязо от дървото - просто дървото не е метал, авторе. дребен детайл, както и други
цитирай
6. ard - germantiger, невероятен си :)
09.11.2017 12:43
germantiger написа:
Зодиакалния ми знак е Рак, но току-що установих, че съм Венера в Скорпион :)

Все едно четях това за себе си, с тази разлика, че религия и монашество никога не са ме привличали, езотерика също, и бизнес, пари никога не са ме занимавали.

Всичко друго в огромна степен обаче се отнася за мен, въпреки, че съм Рак.

Автора бърка секс с духовна любов както я е нарекъл - секса може да се случва между двама влюбени и както знаем това е великолепно, но когато няма задушевна любов, то тогава просто не е любов. Сщо така автора пише, че духовната любов е по-висша - не, несравними или трудно сравними са, това е все едно да кажеш, че желязото е по-висше желязо от дървото - просто дървото не е метал, авторе. дребен детайл, както и други


И ти ли си бил с Венера в Скорпион, невероятно съвпадение, също като мен :)

Сега вече започвам да внимавам с теб, мда, ще бъда много внимателна, предпазлива и мнително-подозрителна :)
цитирай
7. viva1122 - ard... :)
09.11.2017 13:09
Много забавно и усмихващо - :) и макар и да не го приемам сериозно е приятно за развлечение. Представа си нямам за детайлите в зодиака и кои са :) но за скорпионите знам или по-скоро чела, че могат да бъдат най-всеотдайните и добри, ако не ги настъпят по опашката.

Поздравления за постинга - беше ми приятно и весело!

Хубав ден!
цитирай
8. ard - здравей viva1122 :)
09.11.2017 14:03
viva1122 написа:
Много забавно и усмихващо - :) и макар и да не го приемам сериозно е приятно за развлечение. Представа си нямам за детайлите в зодиака и кои са :) но за скорпионите знам или по-скоро чела, че могат да бъдат най-всеотдайните и добри, ако не ги настъпят по опашката.

Поздравления за постинга - беше ми приятно и весело!

Хубав ден!


И аз имам много добри впечатления за скорпионите - брат ми е такъв, и е изключително отдаден на семейството си мъж.
Но той по природа си е такъв, много добричък. Не съм го виждала да бъде зъл или лош към някого.
И както казват родителите ни - такива деца като нас били голяма рядкост :)

Хубав ден и на теб!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ard
Категория: Лични дневници
Прочетен: 152611
Постинги: 97
Коментари: 1032
Гласове: 3742